آش دوغ لری

آش دوغ

آش دوغ

مواد لازم :

اسفناج : دو کیلو گرم

عدس : یک پیمانه

نخود : یک پیمانه

پیاز : پانصد گرم

بلغور گندم : یک کیلو گرم

نعنا خشک : کمی

سیر : سه حبه

نمک ، فلفل و زردچوبه : مقداری

روغن : مقداری

کشک : دویست و پنجاه گرم

طرز تهیه دوغ لری:

نخود را از شب قبل در مقداری آب خیس و چند بار آب آن را عوض کنید.

بلغور گندم را بشویید و در قابلمه ریخته و مقداری آب روی بلغور بریزید

و صبر کنید تا حدود ۲/۵ تا ۳ ساعت بلغور روی حرارت ملایم بپزد و لعاب بیندازد.

نخود را هم به بلغور اضافه کنید تا خوب بپزد.حالا نوبت افزودن عدس است .

تا حبوبات روی حرارت ملایم می جوشد سبزی را بشویید و کناری بگذارید .

پیاز را پوست کنده و خلالی خرده کرده در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید پیازها را در روغن سرخ کرده

تا طلایی شود بعد زردچوبه را اضافه کنید واز روی حرارت بردارید و به آش بیافزایید.

وقتی از پخت نخود و عدس مطمئن شدید سبزی را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید .

حالا کمی نمک و فلفل و کشک به آش بیافزایید.

سیر را هم خرد کرده و درروغن سرخ کرده تا سیر داغ آماده شود کمی هم نعنا داغ آماده کنید و سریع از روی حرارت بردارید.

بعد از جا افتادن آش آن را در کاسه ای ریخته و روی آن را با نعنا داغ و سیر داغ تزئین کنید.

آش دوغ لری

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *