حلقه گوشت و ریحان مخصوص

حلقه گوشت و ریحان مخصوص

حلقه گوشت و ریحان مخصوص

مواد لازم : 

پودر خمیر پیراشکی : ۱/۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

پیاز : یک عدد

فلفل دلمه ای کوچک : یک عدد

قارچ : ۱۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی : دو قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

آویشن : مقداری

پنیر پیتزای رنده شده : به میزان لازم

ریجان خرد شده : دو قاشق سوپ خوری

روغن : به مقدار کافی

کنجد : کمی برای تزئین

زرده تخم مرغ : یک عدد

زعفران دم کرده : یم قاشق مربا خوری

طرز تهیه حلقه گوشت و ریحان : 

پودر خمیر پیراشکی را طبق دستو رالعمل روی بسته آماده کنید ونیم ساعت استراحت دهید.

در این فاصله مواد داخل پیراشکی را آماده می کنیم .

پیاز را پوست کنده و نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .

فلفل دلمه ای و قارچ را هم نگینی خرد می کنیم .

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم .

حالا نوبت اضافه کردن فلفل دلمه ای و قارچ است و می گذاریم سبزیجات سبک و بدون آب شوند.

حالا نمک و فلفل و آویشن و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم .

در آخر ریحان خرد شده را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم .

خمیر پیراشکی را روی سطح سینی فر پهن می کنیم .

با کمک وردنه آن را به صورت دایره و پهنای یک نواخت روی سینی پهن می کنیم .

بعد آن را با چاقو به هشت قسمت مساوی تقسیم می کنیم .

طوری برش می زنیم که تکه ها از هم جدا نشوند.

تا بتوانیم در آخر کار تکه ها را روی مواد برگردانیم .

مواد گوشتی را روی قسمت جلو خمیر بریزید و روی آن را با پنیر پیترا بپوشانید.

حالا خمیرهای برش خرده را روی مواد برگردانید.

زرده تخم مرغ را با زعفرن مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید.

و با قلموی آشپزخانه آن را روی خمیر بمالیدو در انتها کنجد بپاشید.

سینی فر را در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید.

بعد از پخت صبر کنید تا غذا خنک شود بعد به آرمی با دو کفگیر به ظرف سرو منتقل کنید.

نکته : 

پودر خمیر پیراشکی را از سوپر مارکنها می توانید تهیه کنید.

یا خودتون درست کنید.

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *