دلمه بادمجان ترکی

دلمه بادمجان ترکی یک دلمه خوشمزه و امروزی  برای کسانی که دوست دارند تو ترکیب دلمشون پنیر پیتزا هم باشد.

دلمه بادمجان ترکی

دلمه بادمجان ترکی

مواد لازم :

بادمجان : ۴ عدد

گوشت : ۲۰۰ گرم

جعفری : ۲ قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

رب گو جه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی : ۲ عدد

نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم

طرز پخت دلمه بادمجان ترکی : 

هر  بادمجان را به جای اینکه از وسط به دو نیمه تبدیل کنیم به ۴ قسمت تبدیل می کنیم یعنی لایه ها را نازک تر می بریم .

از بلندی به ۴ قسمت تقسیم می کنیم  این طوری ۴ ورقه نازک از بادمجان داریم  .

ورقه ها را در روغن سرخ می کنیم  و در دستمال می گذاریم تا روغن اضافیش گرفته شود.

پیاز را ریز خرد می کنیم البته من ترجیح می دهم رنده کنم اینطوری ظاهر غذا خوشگلتر می شود

و کسانی که پیاز دوست ندارند اصلا متوجه نمی شوند که توی غذا پیاز است .

پیاز را که تفت دادیم ادویه و فلفل را اضافه می کنیم .من توی غذاها همیشه ار ادویه کاری استفاده می کنیم

ادویه کاری طعم خاص و منحصر به فردی به غذا می دهد.

گوشت را به پیاز اضافه می کنیم و می گذاریم بپزدسپس نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم .

در آخر جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و می گذاریم همه مواد خوب باهم بپزد.

دو ورقه از بادمجانهای سرخ شده را برمی داریم و به شکل به علاوه روی هم قرار می دهیم از مواد گوشتی وسطش می ریزیم .

بادمجان حصیری

بادمجان حصیری

روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم و ابتدا بادمجان زیری را روی مواد تا می کنیم بعد بادمجان روی را .

بادمجان بقچه ای

بادمجان بقچه ای

و یک خلال با یک حلقه گوجه فرنگی روی آن می زنیم .

ظرف سرو را چرب می کنیم و بادمجان را در آن می چینیم و در درمای ۱۶۰ درجه برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می گذاریم .

تا پنیر پیتزا آب شود و  گوجه ها بپزد.

دلمه بادمجان ترکی

مرتبط :دلمه ها 

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *