دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دلمه قارچ با پنیر پیتزا یک دلمه خوشمزه و جوان پسند که به عنوان یک پیش غذا هم می توانید سرو کنید.

یک غذای شیک که با کمی وقت گذاشتن میز غذاتون را بسیار زیباتر می کند.

دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دلمه قارچ با پنیر پیتزا

مواد لازم دلمه قارچ با پنیر پیتزا: 

قارچ درشت : ۶ عدد

قارچ معمولی : ۲۰۰ گرم

کره : یک قاشق غذاخوری

سیر خرد شده : سه حبه

آب لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری

پنیر گودای رنده شده : ۵۰ گرم

گردوی خرد شده : ۳۰ گرم

پنیر پیتزا رنده شده : سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه دلمه قارچ با پنیر پیتزا :

برای تهیه دلمه قارچ ۲۰۰ گرم قارجی را که داشتیم در مخلوط کن می ریزیم تا خرد شود .

سیر را با کره تفت می دهیم سپس قارچ های خرد شده را همرا ه با آب لیمو به سیر می افزاییم .

برای ۷ دقیقه تفت می دهیم تا آب آنها کشیده شود.

نکته : آب لیمو مانع سیاه شدن قارچها می شود.

آنگاه نمک و فلفل سیاه را افزوده و از روی حرارت برمی داریم .

پنیر گودا وگردو را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.

کلاهک  قارچهای درشت را بردارید و مقداری داخل کلاهک را خالی کنید و با مواد آماده شده پر کنید.

روی قارچهای پرشده را با پنیر پیتزا پر می کنیم .

فر را باحرارت ۲۰۰ درجه ساتنی گراد گرم می کنیم و قارچها را در طبقه وسط فر قرار می دهیم .

۱۲ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا پنیر پیتزا آب شود و روی قارچها طلایی شود.

دلمه خوشمزه شما آماده سرو است .

دلمه قارچ با پنیر پیتزا

دلمه قارچ با پنیر پیتزا

نوش جان

۲ دیدگاه so far.

  1. دربندسری می‌گه:

    خیلی عالی بود ممنون

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *