روش تهیه کرم شیرینی دانمارکی

روش تهیه کرم شیرینی دانمارکی :

روش تهیه کرم شیرینی دانمارکی :

مواد لازم : 

آرد ذرت یا آرد گندم : ۲ قاشق سوپخوری

شیر : ۵/۱ فنجان

زرده تخم مرغ : یک عدد

شکر : نصف فنجان

کره گیاهی : ۵۰ گرم

وانیل یا پوست رنده شده لیمو : به مقدار کم

طرز تهیه : 

زرده تخم مرغ و ۵۰ گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم.

بقیه شکر را با کره گیاهی مخلوط کرده ، مخلوط را هم میزنیم تا نرم و سفید شود.

سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود .

سپس زرده زده شده را ا ضافه کرده و به هم می زنیم.

در نهایت کره را به مخلوط افزوده نموده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.

برای تزئین روی شیرینی ها و داخل شیرینی ها از کرم دانمارکی بدست آمده به ترتیب زیر استفاده می کنیم. 

برای داخل شیرینی های دانمارکی از کرم دانمارکی به همراه یک قاشق مرباخوری دارچین و یک سوم پیمانه شکر استفاده می کنیم.

برای تزئین روی شیرینی ها از یک عدد تخم مرغ همراه یک قاشق سوپخوری شربت کارامل  استفاده می کنیم .

طرز تهیه شربت کارامل: 

شربتی که ازذوب کردن شکر روی حرارت بخار آب حاصل می شود.

 طرز تهیه شیرینی دانمارکی

روش تهیه کرم شیرینی دانمارکی







فرستادن دیدگاه


honarayenekari.loxblog.com http://www.zandegiman.loxblog.com/