سیب زمینی ترد خانگی

 

سیب زمینی ترد خانگی

سیب زمینی ترد خانگی

مواد لازم :

روغن کلزا یا روغن بادام زمینی برای سرخ کردن

قطعات سیب زمینی با ضخامت زیاد و کاملا دراز

نمک

روش تهیه سیب زمینی ترد خانگی:

برای تهیه سیب زمینی ترد خانگی روغن را در ظرفی بریزید و آنرا روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود

و یا اینکه در سرخ کن مقداری روغن بریزید و آنرا در درجه ی حرارت۳۷۵ قرار داده تا روغن کاملا داغ شود و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید

و  بگذارید فقط کمی سرخ و نرم شوند و از حالت خامی درآیند.

نباید اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و فقط باید کمی رنگ آنها عوض شود که این کار حدودا ۸ دقیقه طول خواهد کشید .

سپس سیب زمینی ها را درآورده و آنها را در ظرفی ریخته و روی آنها یک شکاف بسیار کوچک بدهید و آنها را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید

تا کاملا سرد شوند.

بعد از آن دمای روغن را تا ۳۸۵ درجه افزایش داده و پس از آنکه روغن دوباره کاملا داغ شد سیب زمینی ها را به مدت ۲ دقیقه در این روغن بریزید

و نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کاملا تمامی سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و ترد شوند و سپس تمامی اینها را روی یک ورق کاغذی

بریزید و در نهایت آن را میل کنید.

سیب زمینی ترد خانگی

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *