شکلات صبحانه خانگی

شکلات صبحانه خانگی

شکلات صبحانه خانگی

مواد لازم :

شیر :یک لیتر

شکر :یک لیوان

پودر کاکائو :۱ لیوان

کره : ۵۰ گرم

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی:

شکر و پودر کاکائو را با هم به خوبی مخلوط می کنیم.

این کار باعث میشود که کاکائو گلوله،گلوله نشود.

سپس شیر را به مواد قبلی می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا به جوش بیاید.

زیرش را کم می کنیم در حدی که یکی دو قل کوچک روی سطحش دیده شود.

خیلی مهمه نباید بجوشد اما باید قل بزند.

پس نگاهتون روی شعله نباشه سطح مایع را نگاه کنید

زمانی که می بینید دارد چند قل کوچک میزند یعنی حرارت مناسب است.

معمولا بعد از سه ربع تا یک ساعت آماده است.

البته بستگی به جنس و سایز ظرفتون دارد و اینکه دوست داشته باشید شکلاتتون چقدر غلیظ باشد.

مثلا بعد از یک و نیم تا دو ساعت یک شکلات خیلی غلیظ خواهید داشت.

همینطور که گفتم بسته به ذائقه میتوانید زمان را تنظیم کنید.

فقط حواستون باشد وقتی غلیظ میشود امکان ته گرفتنش بیشتر است.

بعد از ۴۵ دقیقه جوشیدن,کره را اضافه می کنیم.

هم میزنیم تا ذوب شود. و بعد مقداری از شکلات را توی یک کاسه تست میکنیم.

شکلات صبحانه خانگی

شکلات صبحانه خانگی

اگر بعد از سرد شدن از غلظتش راضی بودیم که آماده است .

در غیر این صورت باز اجازه میدیدم بپزد تا غلیظ تر شود.

وقتی به غلظت مورد نظر رسیدیم از روی حرارت برداشته اجازه میدیم سرد شود.

در شیشه درون یخچال تا یکی دو هفته نگهداری می کنیم.

نکات :

-به دلیل کاراملایز شدن شیر و شکر این سس شکلاتی فوق العاده خوشمزه است.

و می تونید برای تزئین کیکها یا دسرها استفاده کنید.

-این میزان پودر کاکائو باعث میشود که شکلاتمون شیرینیش زیر دل نزند و یک ته مزه تلخی هم دارد.

اگر دوست ندارید میزان کاکائو را تغییر بدهید.

-کره برای سفت و غلیظ تر شدن و کشدار شدن بهش اضافه میشود میتونید حذفش کنید. ولی کیفیتش پایین میاد.

-اگر حرارت بیش از حد زیاد باشه شکلاتتون بعد از سرد شدن توی یخچال احتمالا شکرک میزند.

پس دقت کنید حرارت زیاد نباشد که کیفیت کار پایین نیاد.

شکلات صبحانه خانگی

 cheftayebeh

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *