طرز تهیه خورش قیمه نذری

طرز تهیه خورش قیمه نذری

طرز تهیه خورش قیمه نذری

راسته گوسفند:  ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

لپه خیس شده : ۱ لیوان

گوجه‌ فرنگی متوسط : ۴ عدد

لیمو عمانی : ۴ عدد

سیب‌زمینی متوسط : ۲ عدد

زردچوبه، زعفران نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه

روغن مخصوص سرخ کردن : ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش قیمه نذری : 

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدهید.

گوشت‌ خردشده را به آن افزوده و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب بگذارید بپزد.

پس از نیم‌ پزشدن به آنها لیمو و لپه بزنید و بگذارید خورش کاملاً جا بیفتد.

نیم ساعت مانده به برداشتن خورش به آن زعفران ساییده شده و نمک اضافه کنید.

و گوجه‌ فرنگی‌های دو نیم شده را روی خورش قرار دهید به طوری که پوستشان روی آب باشد.

در هنگام کشیدن نیز گوجه‌ها را در کناری قرار دهید و خورش را بریزید و روی آن را با خلال سرخ شده سیب‌زمینی تزیین کنید.

طرز تهیه خورش قیمه نذری

دسته ها: آشپزی, خورش ها

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *