نان روغنی تبریز

نان روغنی تبریز

نان روغنی تبریز

مواد لازم: 

آرد :۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم

ماست خامه ی : ۷۵ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

کره حیوانی یا پاستوریزه :۱۲۵ گرم خرد شده

زنجبیل : ۱ قاشق غذاخوری

نمک : ۱ قاشق چای خوری

آب :۱/۲ پیمانه

مایه خمیر:۱ قاشق غذاخوری

شکر : ۱ قاشق چای خوری

مواد میانی نان روغنی تبریز:

آرد:۱ پیمانه

کره :۱/۲ پیمانه

پودر زنجبیل : ۱ ق غذاخوری

زرد چوبه یا زعفران : مقداری

همه این مواد را در ماهیتابه کمی‌ تفت میدهیم و کنار میگذارم تا خنک شود

۱ عدد تخم مرغ برای روی خمیر نان قبل از این که داخل فر‌ بگذارید.

طرز تهیه نان روغنی تبریز :

مایه خمیر و شکر را در آب ولرم حل کرده و به مدت ۱۰ دقیقه کنار میگذاریم تا پف کند.

سپس بقیه مواد را اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم.

و روی خمیررا با دستمالی مرطوب پوشانده و به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا استراحت کند و حجمش ۲ برابر شود.

در این فاصله فر‌ را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم.

خمیر که آماده شد از آن گوله هایی کوچکی درست کرده و داخل آن را گود کرده و مقداری از مواد میانی داخل آن می ریزیم.

سپس دوباره به صورت گوله در آورده و در سطح صافی با کمی‌ آرد آن‌ها را به اندازه نعلبکی بزرگی صاف می کنیم .

و روی آن‌ها را به شکلهای دلخواه قالب زده و کمی‌ فشار دهید.

سپس روی آن را با مقداری  تخم مرغ برس زده و در صورت دلخواه کمی‌ کنجد بپاشید.

و در سینی مخصوص فر‌ روی فویل آن‌ها رو چیده و در طبقه دوم فر‌ برای  مدت ۱۵-۲۰ دقیقه میگذاریم بپزند.

با همین مایه کلوچه فومن هم میتونید درست کنید ولی بدون زنجبیل.

مایه میانی کلوچه فومن با گردو، دارچین و شکر درست میشود.

نان روغنی تبریز

یک دیدگاه so far.

  1. سفارش نان می‌گه:

    بسیار عااالی

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *