غذای محلی ، بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یک غذای خوشمزه محلی که هم می تواند پیش غذا و هم یک غذای کامل باشد.

آشپزی، طرز تهیه غذاهای محلی ،

آنچه برای پخت بورانی اسفناج نیاز داریم : 

اسفناج : یک کیلو

پیاز : سه عدد متوسط

ماست نیمه شل : یک کیلو

نعناع خشک : یک قاشق سوپ خوری

سیر : یک بوته کوچک

مغز گردو : صد گرم

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه بورانی اسفناج

اسفناج را پاک کنید و بشوییدسپس خرد کنید و با مقداری نمک و نصف بوته سیر و سه عدد پیاز و یک لیوان آب می گذاریم بپزد.

و آب آن کاملا برچیده شود.سپس اسفناج را کوبیده و با ماست و نعناع خشک پودر شده مخلوط می کنیم .

غذای محلی ، آشپزی محلی ، آموزش آشپزی

سیر باقی مانده را پوست گرفته و داخل بورانی اضافه کرده و هم می زنیم

        در انتها گردوهای خرد شده را روی بورانی می ریزیم.m

شما به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها درست کنید و سرو کنید.an

بورانی اسفناج

دسته ها: آشپزی, غذای محلی

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *