خورش بامیه+طرز تهیه 

خورش مرغ و بامیه،خورشت بامیه با گوشت، طرزتهیه خورش بامیه،خورشت بامیه با گوشت چرخ کرده

یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی خورش بامیه است .

خورش بامیه،طرزتهیه خورش بامیه

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه:

بامیه خورشتی: ۵۰۰ گرم

گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم

 پیاز :۱ عدد

 آبلیمو تازه:۵ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی :۲ قاشق غذاخوری

 آب سرد :۴ لیوان

 روغن و نمک و فلفل به مقدار کافی

خورش بامیه،طرزتهیه خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه :

برای پخت این خورش خوشمزه و مقوی می توانید در ابتدا پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم گردد

سپس گوشت های که از قبل خرد شده را به آن اضافه نمایید و کمی تفت دهید

 ۴ لیوان آب روی گوشت بریزید و حرارت را زیاد نمایید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم نمایید

و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.کاملا پخته شود.

خورش بامیه،طرزتهیه خورش بامیه

بهتر است بدانید که در اواسط پخت گوشت رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید

و به همراه آبلیمو به خورشت می افزاییم.

بامیه ها را شسته و سر بامیه ها را جدا نمایید ( دقت کنید سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد )

در واقع پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه ، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید

و اجازه دهید چند جوش بخورد سپس حرارت را کم کنید و ۲۰ – ۳۰ دقیقه بگذارید خورشت جا بیفتد

سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو نمایید.

خورش بامیه،طرزتهیه خورش بامیه
نکته قابل ذکر:

به جای آبلیمو از غوره یا آبغوره هم میتوانید استفاده کنید

 بهتر است قبل از بکار بردن غوره آن را منجمد کنید تا طعم بهتری داشته باشد

غوره تازه خورش را کمی تلخ می نماید.

خورش بامیه+طرز تهیه 

دسته ها: آشپزی, خورش ها

۲ دیدگاه so far.

  1. ربع سکه امروز می‌گه:

    خیلی خوب بود آموزش ها عالی هستن ممنون از سایت خوبتون.

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *