شیرینی پزی ، آموزش شیرینی کره بادام زمینی

یک شیرینی خوشمزه که بسیار مناسب پذیرایی از خانواده و مهمانان شماست .

بو و عطر خوشمزه شیرینی را با پخت این شیرینی خوشمزه توی خانه های خود راه بیاندازید.

آموزش شیرینی کره بادام زمینی، شیرینی پزی ، شیرینی با فر

مواد لازم :

 کره : یک فنجان

کره بادام زمینی ترد : یک فنجان

 شکر سفید: یک فنجان

شکر قهوه ای بسته بندی شده: یک فنجان

 تخم مرغ : دو عدد

 آرد : دو و نیم فنجان

 بکینگ پودر : یک قاشق چای خوری

 نمک : نصف قاشق چای خوری

جوش شیرین : یک و نیم قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی کره بادام زمینی:

ابتدا کره ، کره بادام زمینی و شکر ها را درون یک ظرف ریخته و به هم می‌زنیم

سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

حال یک کاسه بزرگ می‌آوریم و آرد را درونش الک می‌کنیم و بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم

و به مخلوط کره ها اضافه کرده و ورز می‌دهیم تا خمیری خوب بدست آید سپس به مدت یک ساعت درون یخچال می‌گذاریم تا خنک شود.

حال خمیر را از یخچال خارج کرده و به توپ های کوچک تبدیل می‌کنیم و درون سینی فر می‌چینیم

سپس با قالب توپ ها را صاف کرده و درون فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم

و به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم تا رنگش قهوه ای شود.

آموزش شیرینی کره بادام زمینی، شیرینی پزی ، شیرینی با فر

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *