طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی

آشپزی ، خمیر پیتزا،آشپزی با فر ، آموزش آشپزی، 

گاهی وقتها کمی خلاقیت درآشپزی در غذاهای که برای ما عادی شده اند باعث ایجاد تنوع و ذوق می شود.

طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی،تهیه خمیر پیتزا قیفی،آموزش پیتزا قیفی، پیتزا قیفی ،روش تهیه پیتزا قیفی ، خلاقیت در اشپزی،آشپزی ، خمیر پیتزا،آشپزی با فر ، آموزش آشپزی،

طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی

طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی،تهیه خمیر پیتزا قیفی،آموزش پیتزا قیفی، پیتزا قیفی ،روش تهیه پیتزا قیفی ، خلاقیت در اشپزی،آشپزی ، خمیر پیتزا،آشپزی با فر ، آموزش آشپزی،

مواد اولیه :

شیر : ۱/۲ فنجان

آب :  ۱/۲ فنجان

روغن : ۳ قاشق غذاخوری

شکر : ۱/۴ فنجان

تخم مرغ زده : ۱ عدد

نمک  : ۱/۲ قاشق چای خوری

مخمر فوری :  ۱/۴ قاشق چای خوری

آرد نان : به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

مخمر فوری را با شکر مخلوط کرده و در آب ولرم می ریزیم و مدت ۱۰ دقیقه در محل تاریکی قرار داده تا عمل بیاد.

شیر ولرم را با روغن و مخمر فعال شده مخلوط می کنیم سپس آرد و نمک را که الک کردیم به مواد اضافه می کنیم .

و آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد.

روی خمیر را می پوشانیم و به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر دو برابر شود.

شما می توانید از خمیری که همیشه برای پیتزا درست می کنید هم استفاده کنید .

این دستور را من از یک سایت خارجی گرفتم و هنوز خودم امتحانش نکردم .

حالا از قالبهای قیفی شکل استفاده کرده و خمیر را دور آن بپیچید .

در فر قرار داده تا بپزد و سپس مواد دلخواهی که برای پیتزا دوست دارید داخل قیف ها بریزید و برای مدت کوتاهی در فر قرار دهید.

تا پنیر پیتزا آب شود

به این میگن : خلاقیت در آشپزی

عکس مطلب : از دکتر آشپز

آشپزی ، خمیر پیتزا،آشپزی با فر ، آموزش آشپزی،

طرز تهیه خمیر پیتزا قیفی

۱۱ دیدگاه so far.

  1. اشپز می‌گه:

    این عکسها از وبلاگ دکتر آشپز گرفته شده!!
    بهتر نیست که اسم خودشون زیرش بنویسین؟؟

  2. محبوبه می‌گه:

    به نظرم این مطلب جالب بود باید امتحان کنم

  3. مهاجر می‌گه:

    سلام
    ممنون از آموزش . بعد از پخت خیلی سفت شد ماله من . میدونید مشکل از کجاست ؟

  4. مریم می‌گه:

    این میزان شکر,نان را شیرین نمی کند؟

    • انصاری می‌گه:

      دوست عزیز اینکه د شیرینی پزی کیک پزی و نان پزی شکر وجد داره برای طعم نان نیست
      شکر فعال کننده سریع بریا مخمرهای لازم برای داشتن خمیری عالی و جا افتاده است
      بدین ترتیب که بیکینگ پور باعث آزادشدن مخمرها و باکتریهی لازم برای خمیر می شود و باکتریها برای آزا کردن اسیدهای آمینه مخمرساز و تخمیر کننده خود از شکر به عنوان غذای سریع استفاده میکنند

      پس شکر لازمه هرگونه طبخ و پخت انواع آرد اعم از ذرت و جو و گندم و ارزن و…. می باشد

      ضمنا شکر ده برابر بهتر از قند اینکار را می کند
      اما قند توان کمتری برای آزاد کردن مخمر دارد

  5. بابك اصل يوسف می‌گه:

    با سلام لصلفا با شماره من تماس بگرید در مورد خرید نان پیتزا قیفی۹۱۲۱۴۷۴۱۰۴

  6. طرز تهیه خمیر پیتزا می‌گه:

    جالب بود تشکر

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *