طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

 

طرز تهیه کشک بادمجان به انگلیسی،طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی،طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه،طرز تهیه کشک بادمجان مطبخ خاله خانم،طرز تهیه کشک بادمجان،طرز تهیه کشک بادمجان سنتی،طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت

طرزتهیه کشک بادمجان کبابی

مواد لازم:

بادمجان کبابی پوست کنده : ۵ عدد
پیاز داغ : دو قاشق غذاخوری
سیر: ۶ حبه
کشک ساییده: ۲۵۰ گرم
مغز گردوی خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

لازم به ذکر است که ابتدابادمجان‌ ها را روی حرارت، کباب می کنیم.سیرها را خرد می کنیم و با پیاز داغ و نمک و فلفل و زردچوبه به بادمجان‌ های کبابی اضافه می‌ نماییم.یک لیوان آب روی مواد می ریزیم و با حرارت ملایم می ‌گذاریم بپزند.وقتی بادمجان‌ ها پخت، مغز گردوی خرد شده را به آن اضافه می ‌کنیم.حال وقت اضافه کردن کشک است. اگر آب بادمجان ‌ها خشک نشده بود، کشک را رقیق نکرده داخل آن می ‌ریزیم، ولی اگر آب آن کم بود، با نصف استکان آب، کشک را رقیق کرده و روی بادمجان ‌ها می‌ ریزیم.

طرزتهیه کشک بادمجان کبابی

بادمجان‌ ها را هم می ‌زنیم و با قاشق له می ‌کنیمیک ربع بعد از ریختن کشک، کشک بادمجان آماده است.آن‌ را با سیر داغ و نعنا داغ و مغز گردو تزئین می ‌کنیم.

طرز تهیه کشک بادمجان کبابی

دسته ها: آشپزی, خوراک

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *