کیک ، کیک ساده

مطلب امروز آموزش یک کیک ساده و خوشمزه است که به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید.

بهتر است بدانید که آردی که برای تهیه کیک استفاده می شود باید بسیار سفید باشد.

در ضمن وقتی به آن دست زده می شود، نرمی آن محسوس باشد

در این صورت کیک تهیه شده از این آرد پوک تر خواهد بود و به راحتی پف خواهد کرد.

با این حال توصیه می شود آرد را هنگام استفاده الک کنید.

کیک ، انواع کیک ، طرز نهیه کیک ، کیک خانگی،

مواد لازم :

شیر : یک سوم پیمانه

کره : ۷۰گرم

آرد : یک پیمانه

تخم مرغ  : ۲عدد

شکر : یک دوم پیمانه سرخالی

وانیل : کمی

کیک ساده ٍ، آموزش کیک ، طرز تهیه کیک ساده

طرز تهیه کیک ساده :

برای پختن کیک ساده در ابتدا وانیل،کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم و بهم می زنیم تا مقداری مخلوط، نرم شود.

سپس تخم مرغها را دانه به دانه اضافه می کنیم و هم می زنیم شیر را اضافه می کنیم و بهم می زنیم و در آخر آرد را الک کرده

و در دو یا سه مرحله اضافه می کنیم و به هم میزنیم ظرف قالب کیک را چرب کرده  آرد میپاشیم  و مواد را داخل  آن می ریزیم

در صورت تمایل پودر کاکائو ،نسکافه و قهوه یا کشمش و گردو به مواد اضافه می کنیم ، مواد کیک آماده  گذاشتن در فر است.

فر را یک ربع قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم  و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم

مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه برای طبخ این کیک زمان لازم داریم.

 

کیک ، کیک ساده

 

۴۱ دیدگاه so far.

  1. مینا می‌گه:

    عالی بود مرسی

  2. نیلوفر می‌گه:

    سلام ببخشید من این کیک رو درست کردم اما اصلا پف نکرده الان ۴۰ دقیقه ست که توی فره

    • زهرا می‌گه:

      برا اینکه کیک پف کنه باید به موادش جوش شیرین زداونموقع خیلی پف میکنه+درشو تا زمان پخت باز نکنیم

    • نفسی می‌گه:

      سلام.عزیزم برای پف کیک بهتره از یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر استفاده کنی و ی نکته که بسیار در پف کیک مهمه الک کردن اونه که خیلی ها بهش بی توجه هستن اما بسیار کیک و پوک و پف دار میکنه..نکته بهد از جوش شیرین تا جایی که میشه استقاده نکن…و اینکه در فر رو تا حداقل ۲۰دقیقه اول اصلا باز نکن…درجه فر هم باهم فرق داره…باید چندبار درست کنی و هر بار با تایم مختلف تا لمش دستت بیاد

  3. نیلوفر می‌گه:

    سلام ممنونم از دستور کیکتون اما من این کیک ساده وانیلی رو درست کردم ولی اصلا پف نکرد خیلی ناراحتم

  4. سارا می‌گه:

    بدون بیکینگ پودر چجوری پف می کنه ؟ 😐

    • mamanina می‌گه:

      سلام دوست گرامی
      من این دستور را از روی کتاب آشپزی نوشتم و روی سایت گذاشتم .

      • نازی می‌گه:

        سلام ببخشید بدون وانیل میشه

        لطفا جواب بدین

        • mamanina می‌گه:

          سلام
          وانیل یک عطر و بوی خوبی به کیک میدهد و می توانید بدون آن هم کیک را درست کنید یا از اسانسها استفاده کنید.
          در ضمن من همیشه سعی می کنم در اولین فرصت کامنتها را جواب بدهم شماهم کمی مودب تر باشید من وظیفه ای ندارم ۲۴ ساعته در خدمت شما باشم و جوابتون بدم

        • نفسی می‌گه:

          سلام عزیزم برای درست کردن کیک از وانیل برای عطر کیک استفاده میکنن حالا شما اگه دوست نداری بجاش از زعفران. هل. گلاب یا پوست یا خوده پرتقال استفاده کن چون بدپن عطر کیک شما جذابیتی نداره و برای پف بهتره کیک از جوش شیرین نه بلکه از بیکینگ پودر استفاده کنید و در حالدرست کردن مواد کیک بعد از مخلوط مواد تر در آخر آرد و بیکینگ پودر را باهم دو یا سه بار الک کنید بعد ببینید چقدر کیک پوک و پف دار میشه

  5. sasar می‌گه:

    عالییییییییییییییی بود واس من پف هم کرد ممنون

  6. Sali می‌گه:

    باسلام ممنون از دستوری که گذاشتید ،برای منم پف کرد وخیلی هم خوشمزه شد .من سه برابر مواد رو گذاشتم برای اینکه قالبم بزرگ بود

  7. فاطمه می‌گه:

    سلام من کیک پختم اما پف نکرد و حالت اسفنجی نشد چی کار کنم؟
    میشه بعد از اینکه ارد رو ریختم با همزن مایع رو دوباره بزنم ؟

    • mamanina می‌گه:

      سلام دوست گرامی
      معمولا بعد از ریختن آرد کیک را با هم زن دستی یا قاشق هم می زنن.
      در زمان پخت در فر را باز نکنید چون باعث می شود کیک پف نکند.

  8. میترا می‌گه:

    عالی بود عزییییزم ،مرسی ♡

  9. فاطمه می‌گه:

    چرا بعضی مواقع خمیر میشه

    • mamanina می‌گه:

      سلام
      بهتر مدت زمان پخت را افزایش دهید و دمای را پایین تر بگذارید تا کاملا پخته شود.
      برای امتحان هم ابتدا یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید اگر از مواد کیک به خلال چسبیده باشد کیک هنوز آماده نیست در ضمن کیک وقتی می پزد از کنارهای قالب جدا می شود.

  10. اعظم می‌گه:

    سلام ببخشیدمیخواستم بدونم چراکیکی که درست میکنم به راحتی ازقالب جدانمیشه وخرد وتیکه تیکه میشه

  11. سبا می‌گه:

    چرا همه ی مامانا؟؟؟
    مگه ما بچه ها نمی تونیم کیک درس کنیم؟؟؟؟؟
    من ۱۳ سالمه و کیک درست میکنم بهتر از مامانم

  12. اعظم می‌گه:

    سلام لطفا به من بگین ۴/۳ لیوان روغن چقدر میشه ممنون میشم

  13. اعظم می‌گه:

    سلام لطفا میشه دستور شیر مال رو بزارین ممنون میشممم من یه دستور انترنت گرفتم خراب شد

  14. baran می‌گه:

    سلام.آرد استفاده شده حتما باید آرد شیرینی باشه یا از آرد گندم میشه استفاده کرد.ممنون از راهنماییتون

  15. بیتا می‌گه:

    با عرض سلام
    این کیک که شما زحکت کشیدید ودستورشو گذاشتید بیکینگ پودر نداره
    آیا مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

  16. ارام می‌گه:

    سلام ….
    ممنون از دستور خوبتون
    آیا میتوان از این کیک به عنوان کیک پایه استفاده کرد؟
    برای کیک خامه ای یا چیز کیک ها

  17. javad می‌گه:

    یه کیک عالی بسیار ساده
    ممنون

  18. t می‌گه:

    سلام واقعا عالی بود

  19. m می‌گه:

    سلام ببخشید میخواستم بدونم کیک آماده شده رو داخل یخچال قرار بدیم بستنی ها آب نمیشه؟

  20. نرجس می‌گه:

    میشه بجا شیر از اب استفاده کرد؟؟

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *