فطیر ، نان فطیر اراک

فطیر ، نان فطیر ، فتیر ، فطیر اراک ، آموزش نان فطیر ، نان فطیر اراک برای ماه رمضان ، فطیر محلی خراسان

فطیر محلی خراسان،نان فطیر خانگی،

یک آموزش خوشمزه برای علاقمندان به پخت شیرینی و نان و کیک خانگی برای شما نظر گرفته ام .

حتما این فطیر خوشمزه سوغات شهر اراک را امتحان کنید.

این فتیر خوشمزه یکی از سوغات معروف استان مرکزی و شهر اراک است .

فطیر ، نان فطیر ، فتیر ، فطیر اراک ، آموزش نان فطیر ، نان فطیر اراک برای ماه رمضان ، فطیر محلی خراسان

نان فطیر اراک

مواد لازم :

آرد : ۴۵۰ گرم

پودر قند : ۱۲۵گرم

شیر : یک لیوان

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

کره یا روغن جامد : ۱۲۵ گرم

مایه خمیر: یک قاشق مربا خوری

مقداری کنجد خام برای تزئین

طرزتهیه نان فطیر:

ابتدا کره و پودر قند را با همزن به مدت دو دقیقه می زنیم.

سپس نصف آردی را که داریم را می افزاییم .

مایه خمیر را در شیر ولرم عمل آورده و به بقیه مواد اضافه کرده با قاشق هم میزنیم.

در آخر بقیه آرد را اضافه می کنیم تا جایی که خمیر دیگر به دست نچسبد.

فطیر ، نان فطیر ، فتیر ، فطیر اراک ، آموزش نان فطیر ، نان فطیر اراک برای ماه رمضان ، فطیر محلی خراسان فطیر محلی خراسان،نان فطیر خانگی،

 این خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و در هوای آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم تا حجمش بیشتر شود.

سپس فر را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته در دست گرد می کنیم.

سپس داخل سینی فر گذاشته با نوک انگشتان آن را پهن میکنیم .

روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد می پاشیم سپس سطح آن را با چنگال سوراخ می کنیم.

در طبقه وسط فر با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه می پزیم.

چون دمای فرها با هم فرق دارد مرتب چک کنید تا نسوزد .

نان فطیر اراک

۱۴ دیدگاه so far.

  1. مهدیه می‌گه:

    وای زندایی من چقدر فطیر دوست دارم!!!
    دستتون درد نکنه .
    راستی من نمیدونستم که فطیر با این “ط” نوشته میشه!!! بعد عمری تحصیل علم و دانش ای وای…البته اشکال از نظام آموزشیمونه مطمئنا!

    • admin می‌گه:

      سلام عزیزم ممنون که به سایت سر زدی، امیدوارم خوشت بیاد سعی می کنم بهتر شه می دونم هنوز ایراد زیاد داره.راستی فطیر (فتیر)را با هر دو تا ت می نویسن مثل اتاق و تهران عزیزم.

  2. z-sh می‌گه:

    سلام
    من دوستی اراکی داشتم که همراه فطیر از نوعی شیرینی خانگی استفاده می کرد که از شیره ی انگور و مغزهای خوراکی درست میشد و رنگ قهوهای خوشرنگی داشت و به صورت مکعبی برش داده شده بود لطفا طرز تهیه اش را در سایتتون بزارید
    ممنون

  3. مینا می‌گه:

    این شیرینی اسمش ترخینه است وبیشتر در ملایر. درست میشه

  4. م.رحیمی می‌گه:

    ترخینه؟؟؟؟؟؟ والله تا اونجایی که خاندان ما عمرشون به عنوان یه اراکی اصیل قد میده ترخینه برای آش می‌باشد. نه چیزی به نام شیرینی.
    امان از شما اراکی‌ها که همه‌چیز و به نام خودتون ثبت میکنید. با اسم‌های عجیب و غریب

  5. kiarash می‌گه:

    جهت خرید سوغات استان مرکزی و اراک به : فروشگاه اینترنتی سوغات ایرانی
    http://www.soghateirani.ir
    مراجعه نمایید
    پست الکترونیک : info@soghateirani.ir
    کانال تلگرام: telegram.me/soghateirani
    اینستاگرام: instagram.com/soghateirani.ir

  6. محمدرضا می‌گه:

    سلام اگر امکانش هست بامن تماس بگیرید از طریقدgmail خودم منتظر تماستون هستم.

فرستادن دیدگاه


لطفا جای خالی را کامل کنید. *